Fotomaraton „Dubrovnik 2013“

ROK ZA PRIJAVU PRODUŽEN DO PETKA 25.10.2013 DO 20 SATI! PRIJAVITE SE!

Fotoklub Marin Getaldić 26. listopada ove godine s početkom u 9 sati organizira Fotomaraton „Dubrovnik 2013“ na kojeg poziva sve zainteresirane ljubitelje fotografije (od 7 do 107 godina ;).

Start fotomaratona je u 9 sati na Pilama ispred ureda Turističke zajednice Grada Dubrovnika a sudjelovanje u fotomaratonu je besplatno.

Osigurane su bogate nagrade trojici prvoplasiranih autora kao i najboljem autoru do 21 godine starosti.

1. mjesto - digitalni fotoaparat Olympus E-PL5 s kit objektivom (vrijednost 4.500kn)

2. mjesto - poklon bon Fotostara u vrijednosti 1.000kn 

3. mjesto - izlet za 2 osobe u organizaciji Gulliver Travela: Turističkim vlakom kroz konavoske vinograde (uz kušanje vina u više podruma)

Posebna nagrada za najboljeg mladog autora (do 21.god.) - poklon bon Stradun Fashiona u vrijednosti 500kn

Fotomaraton je forma jednostavnog fotografskog natjecanja na zadanu temu u kojem natjecatelji moraju u određenom vremenu pronaći motive koji odgovaraju zadanim temama a predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 13 sati.

Dođite, zabavite se i pobijedite uz obaveznu prethodnu prijavu na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript s Vašim podacima: ime i prezime, datum rođenja i broj mobitela za eventualni kontakt.

Detaljne propozicije možete pročitati ovdje a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili ih naći na Facebook grupi Fotomaraton Dubrovnik. 

U suradnji sa:

Grad Dubrovnik

Olympus Hrvatska

FotoStar

Gulliver Travel

Stradun Fashion

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Sveučilište u Dubrovniku

Zajednica tehničke kulture grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture županije Dubrovačko-neretvanske